Verdachten reeks auto-inbraken in Bredene blijven aangehouden

De inbrekers lieten de deuren van de wagens in de meeste gevallen op een kier staan.© JRO
De inbrekers lieten de deuren van de wagens in de meeste gevallen op een kier staan.© JRO
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

De twee verdachten van de auto-inbraken in Bredene werden door de onderzoeksrechter aangehouden. Er wordt onderzocht of ze ook in aanmerking komen voor de reeks auto-inbraken tijdens de nacht van 22 op 23 februari.

Tijdens de nacht van woensdag op donderdag kon de politie twee verdachten oppakken na een reeks inbraken in auto’s. Vrijdag werden beide verdachten voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Het gaat om twee personen die illegaal in ons land verblijven. Een van de verdachten verklaarde minderjarig te zijn, maar een botscan bewees het tegendeel.

Momenteel worden beide individuen verdacht van drie diefstallen uit wagens en tien pogingen tot diefstal. Er wordt verder onderzocht of ze nog andere diefstallen op hun kerfstok hebben. Ook tijdens de nacht van 22 op 23 februari kreunde Bredene onder een reeks auto-inbraken. Of beide verdachten ook daarvoor in aanmerking komen, is niet bekend.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten