Opgepast: duo geeft zich uit voor deurwaarders en wil woning betreden

© iStock
© iStock
Redactie KW

Een bewoner van de Acht-Septemberstraat in Oostduinkerke heeft maandagvoormiddag oplichters of dieven over de vloer gekregen die zich voordeden als deurwaarders. De bewoner was alert genoeg om hen niet binnen te laten, maar mogelijk probeert het duo nog toe te slaan in de buurt.

Volgens de politie Westkust kreeg het slachtoffer de twee maandag rond 11 uur over de vloer. Een man en een vrouw gaven zich uit als medewerkers van een deurwaardersbureau, maar maakten hun identiteiten niet bekend. Ze deelden mee dat de bewoner een boete heeft openstaan, opgelopen in Gent, en die dringend betaald moest worden. Ze wilden de woning betreden om de inboedel te beschrijven, maar de bewoner weigerde dat. Het duo dreigde de politie erbij te halen en verliet de plaats.

De politie Westkust kreeg echter geen vraag tot bijstand van deurwaarders, wel een aangifte van de bewoner uit de Acht-Septemberstraat die bezoek kreeg. De kans bestaat dat het duo nog elders in de buurt probeert toe te slaan, dus is alertheid aangewezen.

Wie de twee over de vloer krijgt, belt maar beter 101. (BB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten