Motorfiets op klaarlichte dag gestolen aan voordeur

Redactie KW

De 39-jarige Kevin Roose en zijn vriendin Phoebé Vanderwee uit de Bovekerkestraat in Koekelare zijn op zoek naar de dieven van Kevins motorfiets. De Husqvarna 701 werd dinsdag op klaarlichte dag gestolen aan de voordeur. “Wie iets gezien heeft vraag ik de politie te bellen”, zegt Kevin.

De motorfiets, een Husqvarna 701 van het type Supermotard, werd meer dan waarschijnlijk dinsdag overdag al gestolen maar Kevin merkte de diefstal pas woensdagochtend op. “Toen wilde ik mijn motor nemen om naar mijn werk te vertrekken maar bleek die er niet meer te staan”, zegt Kevin.

“Nochtans was die slotvast achtergelaten aan onze voorgevel want de motor is uitgerust met een stuurslot. Toen ik dinsdagavond terugkwam na mijn werk had ik er niet op gelet of hij er nog stond. Intussen weet ik dat de motor wellicht dinsdagochtend al gestolen werd. Iemand meldde me dat hij er dan al niet meer stond en mijn schoonmoeder zei me ook dat de motor er niet stond toen zij ’s middags langskwam.”

Wisselstukken

De motorfiets werd dus op klaarlichte dag gestolen. “Zo’n Husqvarna heeft een behoorlijk gewicht. Ik vermoed dus dat ze met twee moeten geweest zijn en de motor samen in een bestelwagen hebben getild. Mijn motor heeft nummerplaat MAVU563, maar die zal wel al verwijderd zijn. Ermee rijden kunnen ze niet want de sleutels liggen hier nog. Ik vrees dat dat ze hem uit elkaar zullen halen voor wisselstukken. Hopelijk kan iemand ons op het spoor zetten van dieven.” (JH)

Wie iets gezien zou hebben kan bellen naar politie Polder op het nummer 051 50 00 04.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.