Inbraak in Zeebrugse nachtwinkel

Piet De Ville

De voorbije nacht werd ingebroken in een nachtwinkel in de Baron de Maerelaan in Zeebrugge. De dieven maakten sigaretten en sterke drank buit.

In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in de nachtwinkel Stop & Shop langs de Baron de Maerelaan in Zeebrugge, in de strandwijk nabij de dijk. In een bericht op de sociale media wordt gesproken over een inbraak door ‘illegalen’ maar bij de Lokale Politie klinkt het dat er nog geen zicht is op de dader of daders. “We kunnen bevestigen dat er een inbraak werd gepleegd in die winkel”, zegt politiewoordvoerster Lien Depoorter.

“Bij de inbraak met diefstal werden sigaretten en sterke drank met een waarde van zo’n vijfduizend euro buit gemaakt. De zaak is in onderzoek dus we kunnen er verder nog niet veel van zeggen. Momenteel is er alleszins nog geen zicht op de dader of daders. Tip zijn altijd welkom.” In het bericht op sociale media was er ook sprake van ‘meerdere inbraken’ de voorbije dagen maar dat kon door de Lokale Politie niet bevestigd worden.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.