Gestolen wagen uit Oostende gevonden in Middelkerke

© BB
© BB
Redactie KW

De Ford Mondeo die in de nacht van zaterdag op zondag werd gestolen in de Stokkellaan in Oostende , is dinsdagmorgen aangetroffen in Middelkerke. Het voertuig stond geparkeerd langs de Sluisvaartstraat.

In welke omstandigheden het voertuig er werd achtergelaten en of er beschadigingen zijn, is nog niet bekend. “De politie heeft me opgebeld met het goede nieuws. Onze auto is echter nog in beslag genomen voor sporenonderzoek. Men gaat uiteraard nog op zoek naar de daders. Hoe dan ook zijn we opgezet met dit snelle speurwerk en blij dat we onze auto terug zullen hebben”, laat eigenaar Klaas Desplenter weten.

Opvallend is dat de wagen na de diefstal in de Stokkellaan in Oostende, vrijdagnacht rond 1 uur, nog geregistreerd werd in de Elisabethlaan, de Gistelsesteenweg, aan de Kennedyrotonde, langs de A10 richting Brugge, vervolgens opnieuw langs de A10 richting Oostende en daarna nog in de Vuurtorenwijk.

Uiteindelijk werd de Ford Mondeo achtergelaten in Middelkerke, nabij het shoppingcenter. Wat de dieven ermee hebben uitgespookt, zal moeten blijken.

(BB)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten