Eigenaars gestolen auto vragen om ogen open te houden: “Onze wagen werd zelfs nog geregistreerd op snelweg… richting Oostende”

© (Foto GF)
© (Foto GF)
Redactie KW

In de Stokkellaan in Mariakerke is in de nacht van vrijdag op zaterdag een personenwagen gestolen op de openbare weg. Het gaat om de Ford Mondeo van Klaas Desplenter (40) en zijn vriendin Julie Di Meo (30), bewoners van de Stokkellaan.

“Onze auto stond gewoon geparkeerd aan de overkant van onze woning en we hebben de sleutels nog. Hoe ze onze wagen hebben geopend en gestart, is voorlopig een raadsel”, zegt Klaas. De diefstal moet rond 1 uur gebeurd zijn.

Volgens politioneel onderzoek werd de zwarte Ford Mondeo uit 2010 die nacht nog geregistreerd in de Elisabethlaan, de Gistelsesteenweg, de Kennedyrotonde, langs de A10 richting Brugge, vervolgens opnieuw langs de A10 richting Oostende en daarna nog in de Vuurtorenwijk. “Is onze auto gestolen om een joyride te maken of criminele feiten mee te plegen in de buurt? Ik weet alvast dat er die nacht ook een inbraak is gebeurd in de Bronstraat. Of het er iets mee te maken heeft, zal moeten blijken uit het onderzoek van de politie”, zucht Klaas.

“Ik hoop vooral dat onze wagen ergens in de buurt geparkeerd staat en iemand hem binnenkort opmerkt. De nummerplaat is 1-WRG -510 en op het dashboard staat een wit poppetje. De ramen van de passagiersdeuren zijn geblindeerd en de wagen heeft witte lederen zetels. Wie de onze auto dus opmerkt, vraag ik met aandrang de lokale politie te verwittigen”, gaat Klaas verder. “Momenteel zitten we namelijk met een serieus probleem op vlak van vervoer”, besluit hij. (BB)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten