Dure BMW M2 gestolen in Meulebeke: “Wellicht de grens over”

Redactie KW

Dieven gingen afgelopen nacht aan de haal met de auto van Kevin Vercruysse (31) en Marilyn Luyssen (30) in Meulebeke. Het koppel woont in de Oostrozebekestraat en Marilyn merkte ’s morgens op dat hun BMW M2 verdwenen was. “Het is onze enige gezinswagen, de kinderstoeltjes zaten er nog in.”

“Mijn man Kevin werkt als vrachtwagenchauffeur en vertrok om 2.15 vannacht naar zijn werk, toen stond de auto er nog”, vertelt Marilyn. “Ik moest pas om 6.15 uur weg en toen was hij verdwenen. Ergens daartussen moeten de dieven langs geweest zijn en ik vermoed dat ze onze auto zelfs met een trailer zijn komen ophalen. Anders hoor je het goed als je hem start en onze hond heeft nooit geblaft. Toen ik zag dat de auto weg was, belde ik eerst nog naar Kevin maar toen hij zei dat hij hem ook niet verplaatst had, sloeg ik in paniek. Ik heb meteen de politie verwittigd. Zij gingen meteen met de zaak aan de slag en blijkbaar is de wagen nog gespot op de E17 in Kortrijk richting Frankrijk. Ik vrees dus dat hij de grens al over is.”

Kinderstoeltjes

“Alles samen kost die auto tegen de 40.000 euro, mijn man is autoliefhebber en we hebben er hard voor gewerkt. Het is ook onze enige gezinswagen, de kinderstoeltjes van onze twee kinderen zaten er nog in. Voorlopig kunnen we hopelijk de camionette van Kevins werk even privé gebruiken tot we een andere oplossing vinden. Anders zit ik opgesloten thuis. In zo’n lichte vrachtwagen is wel geen plaats voor de kindjes dus dat blijft een probleem, gelukkig is er geen school.”

“Ik hoop dat ze onze auto snel terugvinden al maak ik me zorgen over in welke staat ze hem gaan vinden. Gelukkig zijn we omnium verzekerd.” (JF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.