Druk weekend voor Politiezone Westkust: Vandalisme, diefstal in auto en baseballbat in beslag genomen

Redactie KW

Politiezone Westkust kreeg afgelopen weekend een aantal meldingen binnen van diverse beschadigingen en een diefstal.

De eerste feiten vonden plaats in een appartementsgebouw op de Zeedijk in De Panne. Wellicht gebeurden de feiten daar in de loop van vorige week. Een onbekende smeerde er kaas aan de deur en gooide afval in de brievenbus van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De dader is onbekend.

In de Roger Vyveystraat in Nieuwpoort werd zaterdagnacht dan weer ingebroken in een voertuig. De auto bleek niet op slot te zijn zodat de dader vrij spel had. Uit de wagen werd een bankkaart en een koptelefoon gestolen. In de Dr. A. Depagelaan in De Panne werd dan weer vandalisme aan een wagen vastgesteld. Een onbekende trok er een rode/roze streep in het portier vooraan en achteraan van een geparkeerde wagen en dit vermoedelijk met één of andere stift. De streep bleek er niet uit te gaan door de portieren te wassen. De politie deed de vaststellingen.

In de Toekomstlaan in Wulpen nabij Koksijde stopte de politie zondagnacht even voor middernacht een BMW met Franse nummerplaten tijdens een verkeerscontrole. Aan boord zaten naast de bestuurster ook drie passagiers, allen uit Frankrijk. In de auto trof de politie een houten baseballbat aan in de koffer en een vol busje pepperspray in de middenconsole. Beide zaken werden in beslag genomen. Er werd een pv opgesteld. (JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier