Deur-aan-deurverkopers geven zich in Kortemark uit voor medewerkers Kom op tegen Kanker

Het bestuur van Kortemark Komt Op Tegen Kanker vraagt om het hen te melden wanneer u zo’n verkoper aan de deur zou krijgen.


“Dit voorjaar gebeurde er in bepaalde straten van Groot-Kortemark een huis-aan-huis-verkoop van wafels, appels, truffels… onder de naam KHC Zarrense Club, en dat ten voordele van Kom op tegen Kanker”, aldus Paul Roussel. “Het ‘Kom op tegen kanker’-bestuur laat hierbij duidelijk weten dat het met deze verkoop niets te maken heeft en dat hun naam misbruikt werd voor minder fraaie doelen. Misschien wordt u in de toekomst of werd u in het verleden daarover aangesproken. U kunt dit bij ons melden via 0475 82 39 35 of kortemark@kortemarkkomtop.be.”

De naam KHC Zarrense Club is in elk geval niet bekend in Kortemark of deelgemeentes.

WK-pronostiek

Een actie die wél uitgaat van de Kortemarkse afdeling, is de WK-pronostiek. Voor 5 euro mag je voorspellen wie straks in Brazilië wereldkampioen voetbal wordt. Van dat bedrag gaat de helft naar KOTK, de andere helft gaat in een pot die integraal naar de winnaar van de pronostiek gaat. Het aantal gemaakte doelpunten op dit WK vormt de schiftingsvraag. Deelnemingsformulieren liggen in ’t Oud Cortemarck en in café Breughel. Meespelen kan tot 12 juni om 22 uur. Meer info op 0478 78 43 75.

(FJA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.