Voorwaardelijke celstraf en boete voor ‘schrik van de nachtverpleegsters’

De exhibitionist kreeg zeven maanden met uitstel van de rechter.© iStockphoto
De exhibitionist kreeg zeven maanden met uitstel van de rechter.© iStockphoto
Redactie KW

Een 33-jarige man die een tijdlang nachtverpleegsters in Meulebeke de schrik op het lijf joeg met naaktloperij, is door de rechtbank van Kortrijk veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 7 maanden en een effectieve boete van 400 euro. Aan een café in Izegem kon hij op masturberen betrapt worden.

In oktober 2020 voelden nachtverpleegsters zich tijdens hun nachtronde in een bepaalde buurt begluurd. Het bleek geen verbeelding want verschillende verpleegsters hadden hetzelfde gevoel.

Witte onderbroek

Ze maakten hier melding van bij de politie, die besliste een extra oogje in het zeil te houden. Op 30 oktober stelden agenten rond 1 uur ’s nachts vast dat een fietser een woning in de gaten hield waar een verpleegster net was binnengegaan. Hij had een warme jas en… een witte onderbroek aan. N.S bekende dat hij er uit verveling rondhing, ook zijn geslachtsdeel in zijn hand hield en op zijn gsm naar porno keek.

Tijdens het onderzoek werd duidelijk dat hij een jaar eerder aan café De Pekker in Izegem ook diegene was die voor het raam stond te masturberen. “Hij heeft een duidelijk probleem en bezorgde de nachtverpleegsters een angst”, aldus de openbare aanklager.

De rechter in Kortrijk veroordeelde hem tot een voorwaardelijke celstraf van 7 maanden en een effectieve boete van 400 euro. (LSi)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.