Volgens het parket ging M.L. bijna onmiddellijk na een eerdere veroordeling opnieuw aan de slag als drugskoerier. Op 25 juni wilden de speurders tussenbeide komen, maar dat draaide enigszins anders uit. Toen ze hem in Jabbeke wilden klemrijden, kon L. ontkomen. Na een achtervolging kwam het voertuig pas in Roksem tegen de gevel van een woning tot stilstand.

Bij een huiszoeking en in zijn brievenbus werden grote hoeveelheden drugs aangetroffen. Het ging onder andere om meer dan 850 xtc-pillen, bijna twee kilogram speed en 57 gram heroïne. "Dat was een ganse supermarkt met drugs bij jou thuis", vatte de rechter de vangst samen.

De verdediging pleitte dat M.L. na zijn vorige veroordeling wel degelijk met het drugsmilieu gebroken had. In zijn brievenbus zou hij echter plots een briefje gevonden hebben van zijn voormalige opdrachtgevers. Die eisten blijkbaar 15.000 euro, als compensatie voor de drugs die in het vorige dossier in beslag waren genomen. Daardoor besliste hij om toch weer drugs in te voeren vanuit Rotterdam.

(Belga)

Volgens het parket ging M.L. bijna onmiddellijk na een eerdere veroordeling opnieuw aan de slag als drugskoerier. Op 25 juni wilden de speurders tussenbeide komen, maar dat draaide enigszins anders uit. Toen ze hem in Jabbeke wilden klemrijden, kon L. ontkomen. Na een achtervolging kwam het voertuig pas in Roksem tegen de gevel van een woning tot stilstand.Bij een huiszoeking en in zijn brievenbus werden grote hoeveelheden drugs aangetroffen. Het ging onder andere om meer dan 850 xtc-pillen, bijna twee kilogram speed en 57 gram heroïne. "Dat was een ganse supermarkt met drugs bij jou thuis", vatte de rechter de vangst samen.De verdediging pleitte dat M.L. na zijn vorige veroordeling wel degelijk met het drugsmilieu gebroken had. In zijn brievenbus zou hij echter plots een briefje gevonden hebben van zijn voormalige opdrachtgevers. Die eisten blijkbaar 15.000 euro, als compensatie voor de drugs die in het vorige dossier in beslag waren genomen. Daardoor besliste hij om toch weer drugs in te voeren vanuit Rotterdam.(Belga)