De dertiger uit Ingelmunster staat al langer bij politie en parket bekend voor inbreuken op de drugswetgeving. Op 8 juli liep hij opnieuw tegen de lamp tijdens een politiecontrole. De agenten ontdekten dat hij onder andere cannabis en heroïne op zak had. Er werd een onderzoek gestart naar het reilen en zeilen van de beklaagde en daaruit bleek dat hij opnieuw dealde. In zijn gsm werden verschillende berichten aangetroffen die wezen op drugshandel.

Maandag kwam hij niet opdagen. De Kortrijkse strafrechter veroordeelde hem bij verstek tot een effectieve celstraf van achttien maanden en een boete van 8.000 euro.

(BELGA)

De dertiger uit Ingelmunster staat al langer bij politie en parket bekend voor inbreuken op de drugswetgeving. Op 8 juli liep hij opnieuw tegen de lamp tijdens een politiecontrole. De agenten ontdekten dat hij onder andere cannabis en heroïne op zak had. Er werd een onderzoek gestart naar het reilen en zeilen van de beklaagde en daaruit bleek dat hij opnieuw dealde. In zijn gsm werden verschillende berichten aangetroffen die wezen op drugshandel. Maandag kwam hij niet opdagen. De Kortrijkse strafrechter veroordeelde hem bij verstek tot een effectieve celstraf van achttien maanden en een boete van 8.000 euro.(BELGA)