Terwijl de dame aan het bellen was, werd ze omsingeld door 4 jongemannen. Ineens werd haar smartphone uit haar handen getrokken. Het viertal maakte zich daarna snel uit de voeten. Het slachtoffer belde PZ VLAS, die meteen enkele politieteams stuurde.

Op basis van een persoonsbeschrijving van de daders werd zowel in en rond het station als via de camerabeelden in de dispatching een zoekactie gestart. Kort daarna werden de verdachten gespot op de trein naar Doornik die net zou vertrekken. De politiemensen lieten de trein niet vertrekken en pakten het viertal op.

De 4 jonge daders hebben allen de Franse nationaliteit en zijn bekend bij de Franse politie en justitie.

Terwijl de dame aan het bellen was, werd ze omsingeld door 4 jongemannen. Ineens werd haar smartphone uit haar handen getrokken. Het viertal maakte zich daarna snel uit de voeten. Het slachtoffer belde PZ VLAS, die meteen enkele politieteams stuurde.Op basis van een persoonsbeschrijving van de daders werd zowel in en rond het station als via de camerabeelden in de dispatching een zoekactie gestart. Kort daarna werden de verdachten gespot op de trein naar Doornik die net zou vertrekken. De politiemensen lieten de trein niet vertrekken en pakten het viertal op.De 4 jonge daders hebben allen de Franse nationaliteit en zijn bekend bij de Franse politie en justitie.