Dader met West-Vlaams accent spoorloos na gewapende overval op kapsalon in Kortrijk

Redactie KW

In de Kleine Sint-Jansstraat in Kortrijk werd woensdagavond een kapsalon overvallen door een gewapende dader.

De man was gemaskerd en vroeg de uitbaatster om geld. Hij kon er vandoor gaan met de opbrengst van twee dagen. Op het moment van de feiten waren er twee klanten in de zaak, maar niemand raakte gewond.

Rond 20.30 uur stormde de gemaskerde man plots het kapsalon Sarah’s Haircut Shop langs de Kleine Sint-Jansstraat in Kortrijk binnen. De man had een revolver in zijn handen en vroeg om geld. Hij sprak een West-Vlaams dialect. De uitbaatster gaf de boef de opbrengst van twee dagen werk en daarop ging de dader ervandoor. Op het moment van de feiten waren nog twee klanten in het kapsalon aanwezig. Ze bleven, net als de kapster ongedeerd, maar ze waren wel fel onder de indruk.

De dader verloor bij het wegrennen zijn masker. Dat gebeurde net voor het café Eirekedeirie in de Sint-Jansstraat. De overvaller raapte zijn vermomming echter op en liep daarop verder. De politie was snel ter plaatse, maar kon de dader niet meer in de kraag grijpen.

(CMW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten