Op foto's in de Facebookgroep 'Je bent van Waregem als...' is er te zien hoe er een cannabisplantage onder het wegdek van de brug gelokaliseerd is. Het gaat in ieder geval om een opmerkelijke plaats om een drugsplantage in onder te brengen.

De plantage werd op een heel inventieve manier in de koker van de brug opgezet. De brug is eigendom van de Vlaamse Waterweg.

Het parket bevestigt dat er gisteren onder een brug op de grens met Waregem en Wielsbeke een cannabisplantage van ongeveer 500 plantjes werd aangetroffen. De brandweer werd opgeroepen voor rookontwikkeling aan een ventilatierooster en na verder onderzoek bleek er zich een professionele plantage te bevinden tussen de betonnen gewelven van de brug. Het labo van de federale politie kwam ter plaatse en er is een buurtonderzoek bezig, maar op dit moment zijn er nog geen verwachten.

Brug van Expresweg tussen Wielsbeke en Waregem diende voor kwekerij... ontdekt door een toevallig brandje ...maar er is...

Geplaatst door David Salembier op Woensdag 15 januari 2020

(PNW)

Op foto's in de Facebookgroep 'Je bent van Waregem als...' is er te zien hoe er een cannabisplantage onder het wegdek van de brug gelokaliseerd is. Het gaat in ieder geval om een opmerkelijke plaats om een drugsplantage in onder te brengen.De plantage werd op een heel inventieve manier in de koker van de brug opgezet. De brug is eigendom van de Vlaamse Waterweg. Het parket bevestigt dat er gisteren onder een brug op de grens met Waregem en Wielsbeke een cannabisplantage van ongeveer 500 plantjes werd aangetroffen. De brandweer werd opgeroepen voor rookontwikkeling aan een ventilatierooster en na verder onderzoek bleek er zich een professionele plantage te bevinden tussen de betonnen gewelven van de brug. Het labo van de federale politie kwam ter plaatse en er is een buurtonderzoek bezig, maar op dit moment zijn er nog geen verwachten.(PNW)