De federale gerechtelijke politie viel dinsdagmorgen binnen in de loods in de Spermaliestraat, vlakbij het kanaal in de richting van Slijpe. De speurders waren de locatie al een tijdje aan het observeren nadat ze informatie hadden over een mogelijke plantage.

Dinsdagmorgen besloten ze over te gaan tot actie. Een Oostendenaar, Albanees en Kosovaar zijn opgepakt en moeten dinsdagnamiddag voor de onderzoeksrechter verschijnen. Die zal beslissen over hun verdere aanhouding. Dat bevestigt het parket.

Intussen worden de plantjes verwijderd uit de loods en in een container weggevoerd. Ook de installatie wordt ontmanteld. (BB)

De federale gerechtelijke politie viel dinsdagmorgen binnen in de loods in de Spermaliestraat, vlakbij het kanaal in de richting van Slijpe. De speurders waren de locatie al een tijdje aan het observeren nadat ze informatie hadden over een mogelijke plantage. Dinsdagmorgen besloten ze over te gaan tot actie. Een Oostendenaar, Albanees en Kosovaar zijn opgepakt en moeten dinsdagnamiddag voor de onderzoeksrechter verschijnen. Die zal beslissen over hun verdere aanhouding. Dat bevestigt het parket.Intussen worden de plantjes verwijderd uit de loods en in een container weggevoerd. Ook de installatie wordt ontmanteld. (BB)