Brugse politie krijgt veel meldingen van exhibitionisme

© Getty Images
Redactie KW

De politie van Brugge kreeg de afgelopen dagen opnieuw twee meldingen binnen van exhibitionisme. Het ging telkens om een man die zijn geslachtsdeel duidelijk aan een passerend slachtoffer liet zien. “Voor alle duidelijkheid: het is niet zeker dat het om dezelfde dader gaat”, klinkt het bij de politie.

De politie kreeg de laatste dagen opvallend veel oproepen voor een exhibitionist. Zowel zaterdagmiddag als maandagavond werd de exhibitionist gespot op de parking van Beisbroek in de Doornstraat in Sint-Andries. Daar zagen de slachtoffers hoe de man er zichzelf schaamteloos stond te bevredigen. Toen de politie arriveerde, was hij er telkens al vandoor. Zij startten wel meteen een onderzoek.

Maar dinsdagmiddag liep al een nieuwe melding binnen. Deze keer werd het slachtoffer op de Vesten langs de Buiten Kazernevest in Brugge benaderd. De exhibitionist haalde zijn geslachtsdeel uit toen hij de vrouw opmerkte en begon te masturberen. De vrouw stapte naar de politie met haar verhaal.

Naast school

Donderdagmorgen gebeurde zowat hetzelfde op het wandelpad naast de school De Kaproenen in Sint-Michiels. Ook toen toonde een onbekende man zijn ontbloot lid aan een toevallige voorbijgangster. De politie noteerde alvast ook haar verhaal. “Wij hebben inderdaad twee nieuwe meldingen binnen gekregen”, zegt Lien Depoorter, woordvoerster van de Brugse politie. “Het onderzoek loopt. Het is momenteel absoluut niet zeker of het om dezelfde dader gaat.” (TL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.