In september 2016 ruilde Johnny V.L. een Volkswagen Jetta, die hij huurde, in een garage om tegen een Mercedes. Hij gaf zich daarbij uit voor de eigenaar van de Jetta. Aan de echte eigenaar moet hij nu een schadevergoeding betalen van 5.500 euro.

V.L. is lang niet aan zijn proefstuk toe. De man liep al meerdere veroordelingen op voor onder andere schriftvervalsing, misbruik van vertrouwen en het voeren van valse titels, zoals advocaat en privédetective. Naast voorwaardelijke celstraffen kreeg hij ook al een beroepsverbod opgelegd. Daarnaast loopt ook nog een rechtszaak tegen hem wegens oplichting van twee vrouwen. Die zaak wordt in maart volgend jaar verdergezet.

(AFr)

In september 2016 ruilde Johnny V.L. een Volkswagen Jetta, die hij huurde, in een garage om tegen een Mercedes. Hij gaf zich daarbij uit voor de eigenaar van de Jetta. Aan de echte eigenaar moet hij nu een schadevergoeding betalen van 5.500 euro. V.L. is lang niet aan zijn proefstuk toe. De man liep al meerdere veroordelingen op voor onder andere schriftvervalsing, misbruik van vertrouwen en het voeren van valse titels, zoals advocaat en privédetective. Naast voorwaardelijke celstraffen kreeg hij ook al een beroepsverbod opgelegd. Daarnaast loopt ook nog een rechtszaak tegen hem wegens oplichting van twee vrouwen. Die zaak wordt in maart volgend jaar verdergezet.(AFr)