Het gaat volgens de politie wellicht om 39 volwassenen en één ervan is een jonge vrouw. Eerder berichtte de politie dat het om een tiener ging. De dodelijke slachtoffers zijn 8 vrouwen en 31 mannen.

Het Chinese ministerie van Buitenlandse zaken heeft volgens de Chinese staatstelevisie bevestigd dat het om Chinezen gaat. De gearresteerde man zit nog steeds vast, aldus de politie van Essex die niets wil zeggen over zijn identiteit. Er zijn drie woningen in County Armagh in verband met het onderzoek doorzocht.

De politie bevestigde dat de trekker zondag via Dublin in Holyhead is aangekomen. Het voertuig ging gisteren/woensdag omstreeks 1.30 uur Belgische tijd de oplegger ophalen en vertrok uit de haven van Purfleet kort na 2.05 uur. De politie werd door de ambulancediensten even voor 2.40 uur opgebeld met de melding dat er 39 lijken in een vrachtwagen waren gevonden.

(Belga)

Het gaat volgens de politie wellicht om 39 volwassenen en één ervan is een jonge vrouw. Eerder berichtte de politie dat het om een tiener ging. De dodelijke slachtoffers zijn 8 vrouwen en 31 mannen.Het Chinese ministerie van Buitenlandse zaken heeft volgens de Chinese staatstelevisie bevestigd dat het om Chinezen gaat. De gearresteerde man zit nog steeds vast, aldus de politie van Essex die niets wil zeggen over zijn identiteit. Er zijn drie woningen in County Armagh in verband met het onderzoek doorzocht.De politie bevestigde dat de trekker zondag via Dublin in Holyhead is aangekomen. Het voertuig ging gisteren/woensdag omstreeks 1.30 uur Belgische tijd de oplegger ophalen en vertrok uit de haven van Purfleet kort na 2.05 uur. De politie werd door de ambulancediensten even voor 2.40 uur opgebeld met de melding dat er 39 lijken in een vrachtwagen waren gevonden.(Belga)