Dinsdagavond ontstond er brand in een bestelwagen in de straat Overstatie in Roeselare, gelegen in de wijk Krottegem. Een geparkeerde bestelwagen werd er in brand gestoken. De brandweer was snel ter plaatse en kon de brand snel blussen, maar kon niet beletten dat de binnenkant heel wat schade opliep. Het motorblok bleef intact. Wellicht is de brand aangestoken.

Het is niet de eerste keer dat de bestelwagen in brand werd gestoken. Twee weken geleden gebeurde dat ook al eens. Toen kon de eigenaar de brand snel blussen.

(TD)

Dinsdagavond ontstond er brand in een bestelwagen in de straat Overstatie in Roeselare, gelegen in de wijk Krottegem. Een geparkeerde bestelwagen werd er in brand gestoken. De brandweer was snel ter plaatse en kon de brand snel blussen, maar kon niet beletten dat de binnenkant heel wat schade opliep. Het motorblok bleef intact. Wellicht is de brand aangestoken. Het is niet de eerste keer dat de bestelwagen in brand werd gestoken. Twee weken geleden gebeurde dat ook al eens. Toen kon de eigenaar de brand snel blussen.(TD)