Dean had meer dan een jaar een relatie met Mailys Descamps uit Moere. Maar omdat hij de breuk niet kon verkroppen trok hij in juli naar haar huis in Moere. Daar stak hij zowel haar als haar grootouders Gerry Cappon (70) en Marie-José Vanleene (65) dood. Hij kon vluchten en werd pas 20 uur later gevat in de Delhaize van Oostende.

Nadien bleek dat hij de ochtend van de moord al naar Sint-Amandsberg was getrokken. Daar had hij fotograaf Jeroen Verstraete (39) om het leven gebracht. Die nam verschillende foto's van zijn ex-vriendin en daar kon de jongeman niet mee om. Hij bekende ondertussen de vier moorden en er vond al een reconstructie plaats.

(TLG)

Dean had meer dan een jaar een relatie met Mailys Descamps uit Moere. Maar omdat hij de breuk niet kon verkroppen trok hij in juli naar haar huis in Moere. Daar stak hij zowel haar als haar grootouders Gerry Cappon (70) en Marie-José Vanleene (65) dood. Hij kon vluchten en werd pas 20 uur later gevat in de Delhaize van Oostende.Nadien bleek dat hij de ochtend van de moord al naar Sint-Amandsberg was getrokken. Daar had hij fotograaf Jeroen Verstraete (39) om het leven gebracht. Die nam verschillende foto's van zijn ex-vriendin en daar kon de jongeman niet mee om. Hij bekende ondertussen de vier moorden en er vond al een reconstructie plaats.(TLG)