De dolende vrouw stapelde de voorbije maanden de dossiers tegen haar op en verwierf zo de bijnaam "schrik van de kusthoreca". Er zouden intussen liefst 99 dossiers tegen haar zijn opgesteld. In de Brugse rechtbank kreeg ze halfweg maart vijftien maanden cel voor een dertigtal feiten en vorige donderdag werd nog eens 24 maanden cel gevorderd voor een dertigtal andere feiten.

Ook in de rechtbank van Veurne kreeg ze eind 2018 twee maanden cel en afgelopen vrijdag werd daar nog eens twaalf maanden cel geëist. Intussen zat Nadine W. nog geen dag in de cel. In totaal hang er intussen 59 maanden cel boven haar hoofd. Pas als de straffen definitief worden zal ze normaal achter de tralies belanden.

(AFr)

De dolende vrouw stapelde de voorbije maanden de dossiers tegen haar op en verwierf zo de bijnaam "schrik van de kusthoreca". Er zouden intussen liefst 99 dossiers tegen haar zijn opgesteld. In de Brugse rechtbank kreeg ze halfweg maart vijftien maanden cel voor een dertigtal feiten en vorige donderdag werd nog eens 24 maanden cel gevorderd voor een dertigtal andere feiten.Ook in de rechtbank van Veurne kreeg ze eind 2018 twee maanden cel en afgelopen vrijdag werd daar nog eens twaalf maanden cel geëist. Intussen zat Nadine W. nog geen dag in de cel. In totaal hang er intussen 59 maanden cel boven haar hoofd. Pas als de straffen definitief worden zal ze normaal achter de tralies belanden.(AFr)