De politie kwam in eerste instantie ter plaatse voor feiten van vandalisme, waarbij een raam was ingegooid met een verkeersbord. Toen de politie met de bewoner stond te praten, dook de vermoedelijke dader opnieuw op. De verdachte bleek in het bezit van een mes, maar weigerde het mes te laten vallen.

De agenten konden de jongeman overmeesteren, maar liepen bij het afnemen van het mes wel lichte verwondingen op. De verdachte maakte op het moment van de feiten en vanochtend een verwarde indruk. De verdachte is ondertussen verhoord.

Het vandalisme zou volgens zijn verklaringen kaderen in een banaal dispuut. Over de confrontatie met de politie verklaarde de verdachte dat hij nooit de intentie had om hen aan te vallen. De jongeman is in snelrecht gedagvaard voor de correctionele rechtbank voor gewapende weerspannigheid, vandalisme en bedreiging (door zijn mes te tonen aan een getuige).

De politie kwam in eerste instantie ter plaatse voor feiten van vandalisme, waarbij een raam was ingegooid met een verkeersbord. Toen de politie met de bewoner stond te praten, dook de vermoedelijke dader opnieuw op. De verdachte bleek in het bezit van een mes, maar weigerde het mes te laten vallen.De agenten konden de jongeman overmeesteren, maar liepen bij het afnemen van het mes wel lichte verwondingen op. De verdachte maakte op het moment van de feiten en vanochtend een verwarde indruk. De verdachte is ondertussen verhoord. Het vandalisme zou volgens zijn verklaringen kaderen in een banaal dispuut. Over de confrontatie met de politie verklaarde de verdachte dat hij nooit de intentie had om hen aan te vallen. De jongeman is in snelrecht gedagvaard voor de correctionele rechtbank voor gewapende weerspannigheid, vandalisme en bedreiging (door zijn mes te tonen aan een getuige).