Kort voor de middag deed zich een gewelddadig incident voor in het centrum van Kortrijk. Vlak bij de Zwevegemsestraat viel een man van vreemde origine een passerende wijkagent aan met een mes. Volgens ooggetuigen werd de agent daarbij meerdere keren gestoken, maar het parket onderzoekt nog of er van een steekpartij wel degelijk sprake is.

Wel zeker is dat de man de agent beet. De onderzoeksrechter beval woensdag de verlengde aanhouding. Hij blijft dus in de cel op verdenking van poging doodslag en opzettelijke slagen en verwondingen. Over de identiteit van de vermoedelijke dader wordt niet gecommuniceerd. (OV)

Kort voor de middag deed zich een gewelddadig incident voor in het centrum van Kortrijk. Vlak bij de Zwevegemsestraat viel een man van vreemde origine een passerende wijkagent aan met een mes. Volgens ooggetuigen werd de agent daarbij meerdere keren gestoken, maar het parket onderzoekt nog of er van een steekpartij wel degelijk sprake is.Wel zeker is dat de man de agent beet. De onderzoeksrechter beval woensdag de verlengde aanhouding. Hij blijft dus in de cel op verdenking van poging doodslag en opzettelijke slagen en verwondingen. Over de identiteit van de vermoedelijke dader wordt niet gecommuniceerd. (OV)