Veurne Werkneemster maatwerkbedrijf veroordeeld na zware laster over directie

Een voormalig werkneemster van InterWest, een maatwerkbedrijf met filialen in Veurne en Diksmuide, is veroordeeld tot één maand cel met probatie-uitstel omdat ze anonieme mails met valse beschuldigingen over de directie stuurde naar belangrijke klanten. Zo werd gesproken over verkrachtingen, misbruik van personeel, seksuele handelingen op de werkvloer, sjoemelen met papieren, het mengen van drugs in etenswaren of spuwen in de chocolade. Van al dat bleek niets waar.

Veurne Vijf jaar voorwaardelijk voor poging tot doodslag op broer

De correctionele rechtbank heeft een veertiger uit Veurne veroordeeld tot vijf jaar voorwaardelijke gevangenisstraf voor poging tot doodslag. Tijdens een aanslepende ruzie plantte J.L. een mes in de borst van zijn broer. Hij ontkende dat hij de bedoeling had om het slachtoffer om het leven te brengen.

Brugge Sluwe dieven spoten zonnecrème op jas van slachtoffer

Twee twintigers uit Cuba hebben zich voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden voor een slinkse diefstal van enkele koffers. Om hun slachtoffer te misleiden, spoten de beklaagden zonnecrème op de jas van het slachtoffer. Het openbaar ministerie vorderde voor allebei een jaar effectieve gevangenisstraf.

Kortrijk Beruchte tafelschuimster op weg naar de gevangenis

De beruchte tafelschuimster Nadine W. (49) zal donderdag opgesloten worden in de gevangenis. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Veurne. De vrouw ging meer dan 120 keer op restaurant, maar bleek de rekening nooit te kunnen betalen. In totaal werd de tafelschuimster volgens het parket al tot 92 maanden cel veroordeeld.