Aan de actie van de politiezone Westkust werkten ook het interventiekorps van de federale politie en de politiezones RIHO en Polder mee. In totaal werden 73 transmigranten aangetroffen. Het ging vooral om mensen uit Irak en Eritrea. Ze bevonden zich op de kusttram en op de DK'Bus, een busverbinding tussen Noord-Frankrijk en België.

De illegale vluchtelingen werden overgebracht naar het nationaal administratief centrum voor transmigranten in Steenokkerzeel. Daar buigt de Dienst Vreemdelingenzaken zich over hun dossier.

(Belga)

Aan de actie van de politiezone Westkust werkten ook het interventiekorps van de federale politie en de politiezones RIHO en Polder mee. In totaal werden 73 transmigranten aangetroffen. Het ging vooral om mensen uit Irak en Eritrea. Ze bevonden zich op de kusttram en op de DK'Bus, een busverbinding tussen Noord-Frankrijk en België.De illegale vluchtelingen werden overgebracht naar het nationaal administratief centrum voor transmigranten in Steenokkerzeel. Daar buigt de Dienst Vreemdelingenzaken zich over hun dossier.(Belga)