Op 27 juli gedroeg de twintiger zich rond 3.30 uur nogal vreemd in de buurt van de tramhalte De Haan Zwarte Kiezel. De politie kwam ter plaatse en vond in zijn rugzak heel wat drugs. In totaal bleek V. 175 gram speed, 15 gram cannabis, bijna 4 gram heroïne en een kleine hoeveelheid cocaïne op zak te hebben. Naar eigen zeggen was het de bedoeling om alles zelf te gebruiken.

De verdediging pleitte dat V. zich in de drugs stortte toen zijn vrouw en kind hem verlieten. Ook op het moment van zijn arrestatie was hij volgens meester Bram Elyn duidelijk onder invloed. Eric V. had in die periode amper geld, maar zou de drugs op de poef gekocht hebben. Aan de dealer zou hij daarom in ruil zijn gsm gegeven hebben. De verdediging vroeg tevergeefs om een straf met uitstel, gekoppeld aan voorwaarden.

(Belga)

Op 27 juli gedroeg de twintiger zich rond 3.30 uur nogal vreemd in de buurt van de tramhalte De Haan Zwarte Kiezel. De politie kwam ter plaatse en vond in zijn rugzak heel wat drugs. In totaal bleek V. 175 gram speed, 15 gram cannabis, bijna 4 gram heroïne en een kleine hoeveelheid cocaïne op zak te hebben. Naar eigen zeggen was het de bedoeling om alles zelf te gebruiken. De verdediging pleitte dat V. zich in de drugs stortte toen zijn vrouw en kind hem verlieten. Ook op het moment van zijn arrestatie was hij volgens meester Bram Elyn duidelijk onder invloed. Eric V. had in die periode amper geld, maar zou de drugs op de poef gekocht hebben. Aan de dealer zou hij daarom in ruil zijn gsm gegeven hebben. De verdediging vroeg tevergeefs om een straf met uitstel, gekoppeld aan voorwaarden.(Belga)