Zondag 11 november werd baby E. in kritieke toestand naar het Sint-Jozefskliniek in Izegem gebracht. Het had zware verwondingen aan het hoofd en de buikstreek en de dokters stelden meteen het shakenbabysyndroom vast: een ernstig hersenletsel als gevolg van schudden.

De 1 jaar oude jongen werd naar het UZ in Gent overgebracht en zowel de vader en zijn vriendin als de mama en haar partner werden door de politie ondervraagd. Alle vier ontkenden ze iets met de feiten te maken te hebben en ze werden dan ook weer vrijgelaten.

Afgelopen weekend overleed baby E. aan zijn verwondingen. Wie verantwoordelijk is voor de dood van de jongen, is nog altijd niet duidelijk. Het gerecht gaat er echter van uit dat een van de ouders of hun nieuwe partners de verantwoordelijkheid draagt.

Zondag 11 november werd baby E. in kritieke toestand naar het Sint-Jozefskliniek in Izegem gebracht. Het had zware verwondingen aan het hoofd en de buikstreek en de dokters stelden meteen het shakenbabysyndroom vast: een ernstig hersenletsel als gevolg van schudden.De 1 jaar oude jongen werd naar het UZ in Gent overgebracht en zowel de vader en zijn vriendin als de mama en haar partner werden door de politie ondervraagd. Alle vier ontkenden ze iets met de feiten te maken te hebben en ze werden dan ook weer vrijgelaten.Afgelopen weekend overleed baby E. aan zijn verwondingen. Wie verantwoordelijk is voor de dood van de jongen, is nog altijd niet duidelijk. Het gerecht gaat er echter van uit dat een van de ouders of hun nieuwe partners de verantwoordelijkheid draagt.