Caro Verlé uit Assebroek is jongste finaliste Miss Global Belgium

Redactie KW

Caro Verlé uit Assebroek is de jongste finaliste in de verkiezing van Miss Global Belgium. Ze wordt er in augustus pas 16.

Caro Verlé, een van de acht finalistes in Miss Global Belgium, deed al heel wat ervaring op in de modellenwereld. “Ik ben vroeg gestart met modellenwerk, maar ik denk dat het beter is om te vroeg te beginnen dan te laat. Hoe meer ervaring, hoe beter”, zegt ze.

Droom

In augustus viert Caro haar zestiende verjaardag. Daarmee is ze veruit de jongste finaliste in Miss Global Belgium. “Dat ik de jongste kandidate ben maakt het voor mij extra spannend. Ik leef voor mijn modellenwerk en heb altijd gedroomd van een missverkiezing.”

Nog West-Vlaams bloed

Caro uit Assebroek is niet de enige West-Vlaamse finaliste. Ze wordt vergezeld door vijf provinciegenotes: Astrid Van Acker uit Eernegem, Luisa Müsseler uit Bredene, Evie Adams uit Zwevegem en Hanna Sadollahi en Rebecca Sandiel uit Kortrijk. De twee overige plaatsen worden ingenomen door Sofie Schillemans uit Wuustwezel en Natalie Monsecour uit Oudenaarde.

(TV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.