Bruno Vercruysse volgt Steven Caes op als voorzitter Unizo Roeselare

Redactie KW

Na acht jaar geeft Steven Caes, die samen met Jo De Peuter de vzw Centrumstraten leidt, de fakkel als voorzitter van Unizo Roeselare door aan Bruno Vercruysse. De nieuwe voorzitter wil de communicatie tussen de lokale ondernemer en de overheidsdiensten verbeteren.

Bruno Vercruysse (37) ingenieur van opleiding, werkt als zelfstandig consultant en wil met zijn praktische management ervaring de werking van de organisatie verbeteren. Na enkele jaren in het bestuur is hij van plan om – samen met het dynamisch bestuur- de communicatie te verbeteren tussen de ondernemer in Groot Roeselare en de overheidsdiensten.

Communicatie met overheidsdiensten verbeteren

De toon is gezet door het opstarten van een nieuwe werkgroep ‘openbare werken’ waarbij de ondernemer in eerste instantie zal terecht kunnen met zijn vragen en opmerkingen over openbare werken in Roeselare. De werkgroep zal pro-actief voorstellen uitwerken met de lokale ondernemer. Het contact met de lokale handelaar wordt verstevigd door Steven Caes die de functie van co-voorzitter opneemt in de Centrumstraten. (LVA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier