Bezoekers sturen naamsuggesties voor babygiraf door (UPDATE)

Redactie KW

Woensdag brachten we het nieuws van de blijde geboorte van een babygiraf in Bellewaerde en de verzorgers zoeken daar ook nog een naam. Iedereen mocht en mag een suggestie doen, maar ze moet wel beginnen met een Z. Via de site en twitter kregen we alvast een pak mooie suggesties door.

Zo kregen via Jasmina Dekrem op Twitter de naam Zai-Mook’ door, een fijne sequel op de baby-olifant uit Antwerpen zou dat dan zijn. Mieke Dekeyzer, Rik Masil en Arthur Vermeersch hadden allen hetzelfde idee, zij kwamen tot het originele ‘Zi(e)raf’, ook een van onze favorieten.

Zizi of Zorro?

Maar er kwamen nog meer suggesties. Ann Sels (uit Merksem zowaar!) vond Zhu of Zichy en Zilio wel geschikt en Virginie De Bièvre opteert voor Zizi. De familie De Wit – Thielemans suggereerde Zippy en Vincent stuurde ons Zeno en Zito door. Een zekere Eddy zag het meteen heel ruim en mailde meteen een 50-tal suggesties door. Uit zijn reeks vonden wij Zdenek nog de leukste.

Naar de geboorteplaats

Ook Cindy Carrein en haar kinderen gingen op zoek naar een geschikte naam. En omdat het babygirafje geboren is in Zillebeke, vonden zij Zillie de beste keuze. Het wordt niet makkelijk kiezen!

De fotospecial én video kan je hier nog eens bekijken.

(FV)

Nog aanvullingen of andere meldingen, laat gerust weten via frederic.vansteenkiste@kw.be. Wie zijn of haar suggestie ook via officiële weg wil laten weten én de avonturen van ‘Z’ de babygiraf wil volgen kan dat op www.babygiraf.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.