Bestuurder zwaargewond na spectaculair ongeval in Ardooie

Redactie KW

Op de N37 in de Pittemstraat gebeurde deze morgen omstreeks 6.30 uur een spectaculair ongeval. Een personenwagen botste op een vrachtwagen, die in de sloot belandde. De ravage was enorm. De bestuurder van de personenwagen, een man uit Heule, werd met zware verwondingen naar het Heilig Hartziekenhuis in Roeselare overgebracht. Ook de chauffeur van de vrachtwagen raakte gewond.

Ter hoogte van het diepvriesgroentenbedrijf D’Arta was volgens getuigen een bestuurder van een personenwagen, een man uit Heule, op zoek naar een adres en maakte plots in de Pittemsestraat rechtsomkeer. Hij had echter de vrachtwagen van de transportfirma Verstraete uit Moorslede te laat opgemerkt. De bestuurder van de vrachtwagen probeerde nog een frontale botsing te vermijden, maar kon de draaiende wagen echter niet meer ontwijken.

De klap was bijzonder hevig. De personenwagen werd tot schroot herleid. De brandweer van Ardooie kwam ter plekke om het gewonde slachtoffer uit zijn benarde situatie te bevrijden. De chauffeur uit Heule werd met zware verwondingen naar het Heilig Hartziekenhuis in Heule overgebracht. De vrachtwagen schoof in en over de sloot. De chauffeur werd met lichtere verwondingen weggevoerd. (LVA-Jos)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.