Batmanfilm en bolide kan op veel belangstelling rekenen in Brugge

Redactie KW

Gisteravond is in Kinepolis Brugge voor het eerst de nieuwe Batmanfilm vertoond. Heel wat mensen kwamen op deze prent af. “The Dark Knight Rises” is nu al een veelbesproken film na de dodelijke schietpartij in de Verenigde Staten. Het voorbije weekend schoot een jonge man er bij de première twaalf mensen dood. In Brugge waren er niet echt extra veiligheidsmaatregelen. Voor de gelegenheid stond wel de Thumbler, de legendarische auto van Batman, voor de deur geparkeerd.

Sinds gisteravond is The Dark Knight Rises , de nieuwste batman te zien in de Kinepolis in Brugge. Voor de bioscoop stond een replica van de Thumbler waar Batman mee rondtoert. De bolide kon op heel wat belangstelling rekenen.

The show must go on

De film kreeg sinds dit weekend meer dan gewone belangstelling na de dodelijke schietpartij in Denver in de Verenigde Staten. Een man schoot er in de bioscoop wild in het rond. Er vielen heel wat gewonden en 12 doden. Omdat gevreesd werd voor kopieergedrag zijn daar veiligheidsmaatregelen getroffen. In Brugge niet. De film trekt ondertussen volle zalen. Het leven gaat gewoon door.

(K.V.)

Meer vanavond op Focus vanaf 18u00

Batmanfilm en bolide kan op veel belangstelling rekenen in Brugge

Bekijk hier de reportage

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.