Auto van vermiste 55-jarige man uit Hooglede teruggevonden

Redactie KW

Edward Swaenepoel uit Hooglede werd sinds donderdag niet meer gezien.

Op donderdag 12 december verliet de 55-jarige Edward Swaenepoel zijn woning in Hooglede. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Hij vertrok er met zijn lichtblauwe Toyota Corolla 5-deurs van het bouwjaar 1999 met nummerplaat 1-BUT-367.

Edward Swaenepoel is 1m 82 lang en normaal gebouwd. Hij heeft halflang blond/grijs haar met een baard en draagt een bril. Op het ogenblik van zijn verdwijning was hij gekleed in een auberginekleurige broek, een veelkleurig hemd en een rode pull van het merk O’Neill . Hij heeft ook nog een grijze pull met kap van het merk Esprit bij zich. De man heeft medische zorgen nodig.

Ondertussen werd de wagen van de man teruggevonden in de Oostendestraat in Torhout, in de buurt van het Kasteel van Wijnendaele

Zaterdagvoormiddag zette de federale politie met een helikopter en speurhonden een zoektocht op poten nabij het kasteel van Wijnendale en in het bijhorende bos, maar voorlopig zonder resultaat. Zaterdagnamiddag zijn ze opnieuw met man en macht aan het zoeken geslagen in een ander deel van het bos.

(FJA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.