https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Auto te pletter tegen muur Bavikbrouwerij in Bavikhove

Redactie KW

Een Harelbekenaar is zwaar gewond geraakt toen hij in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto van de weg raakte en tegen de muur van brouwerij Bavik langs de Rijksweg in Bavikhove botste.

Het ongeval gebeurde omstreeks 1.30 uur zaterdagmorgen. De Harelbekenaar raakte de controle over zijn wagen kwijt, botste tegen de muur van brouwerij Bavik, beukte vervolgens tegen een andere muur. De auto ging daarna aan het tollen en kwam aan de overzijde van de weg tot stilstand.

Hoewel de bestuurder zwaar gewond was, kon hij zelf nog de hulpdiensten verwittigen. Toen de hulpdiensten arriveerden vonden ze de man hevig bloedend naast het uitgerukte motorblok. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis en de politie startte een onderzoek naar de omstandigheden waarin het ongeval kon gebeuren. Een tijdlang werd de Rijksweg voor alle verkeer afgesloten. (NSK, foto NSK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten