Artiest Stephen uit Zarren hele week te zien in ‘Komen Eten’

© Kurt Desplenter
Redactie KW

Artiest Stephen laat weer van zich spreken. Na deelnames aan ‘Idool’ en ‘My Name Is’ is de Zarrenaar deze week te zien in Komen Eten op VIER.

Stephen Vanhaelewyn schreef zich in omdat hij als artiest alle media-aandacht kan gebruiken, maar ook om aan zijn fans te laten zien dat hij meer kan dan alleen zingen. Zijn deelname doet hem bovendien dromen van een eigen tv-programma. “Ik stelde het de mensen van VIER al voor en ze beloofden het te onderzoeken.”

De polyvalente performer is niet aan zijn proefstuk toe wat tv-ervaring betreft. Hij nam in het verleden al deel aan Idool, was drie keer te zien in De Stip en imiteerde zijn grote idool en voorbeeld Engelbert Humperdinck in My Name Is.

Vanaf maandag kunnen we Stephen zijn kookkunsten aanschouwen op tv. “Ik wacht de uitzendingen vol spanning af. Voor mij is het extra belangrijk dat ik goed overkom op tv, want ik hoop er ook voordeel uit te halen als artiest. Of ik gezongen heb? Natuurlijk. (lacht) Het zou pas raar zijn als ik dat niet zou gedaan hebben! Het wordt trouwens een heel speciale week, met een pak verrassingen”, belooft hij.

Stephen is van 11 tot en met 14 februari, telkens vanaf 20.15 uur, te zien in ‘Komen Eten’ op VIER.

(TV)

Uit De Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.