Ann Bruwier nieuwe adjunct-directeur Zilverbergschool

Redactie KW

De 49-jarige Ann Bruwier volgt Gerdi Casier op als adjunct-directeur van de Zilverbergschool. Ze neemt ook de taak van coördinerend zorgcoördinator binnen de scholengroep Arkorum op zich.

Na 26 jaar voor basisschool Sint-Lutgart gewerkt te hebben was het nu of nooit voor Ann Bruwier. “Ik heb altijd gezegd dat ik voor mijn vijftigste nog een nieuwe uitdaging wou aangaan. Toen de vacature binnenkwam heb ik dan ook niet lang getwijfeld om me kandidaat te stellen”, vertelt ze. Alles is vrij snel gegaan. “De dag na mijn sollicitatiegesprek kreeg ik al het verlossende telefoontje. Maandag begin ik officieel aan mijn taak.”

Ze zal er samen met Caroline L’herminez het directeurschap uitoefenen. “Ik neem het pedagogische deel voor mijn rekening. Dat leunt sterk aan bij de zorg waar ik al jaren mee bezig ben. Nu zit ik in een overgangsfase waarbij ik enerzijds mijn projecten in Sint-Lutgart zo optimaal mogelijk wil afwerken. Anderzijds wil ik zo snel mogelijk kennis maken met alles en iedereen in de Zilverbergschool. Vanaf het eerste belsignaal tref je mij aan de schoolpoort”, lacht Ann.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.