Albert Heijn-supermarkt in nieuw winkelcentrum langs Brugsesteenweg in Roeselare

Redactie KW

Tegen het begin van volgende zomer moet het Dino Center langs de Brugsesteenweg volledig operationeel zijn. Er komt onder meer een Albert Heijn-vestiging. Volgens realisator Vabeld zal het nieuwe retailcenter het huidige aanbod in de Brugsesteenweg én het stadscentrum perfect aanvullen.

De vastgoedholding Vabeld kocht de eerste gronden voor het Dino Center in 2006. Het bleef echter wachten op de goedkeuring van vergunningen. Alles is inmiddels rond. Er werd intussen al een eerste fase gerealiseerd met Kvik, Kwantum en Prominent. Het Dino Center zal in totaal ongeveer 12.000 vierkante meter beslaan en de tien beschikbare loten waren in een mum van tijd verhuurd.

Een eyecatcher is ongetwijfeld de komst van een filiaal van de supermarkt Albert Heijn, na de opening in Brasschaat en Stabroek. Maar nog andere topzaken komen naar Roeselare. “Nee, dat zal de shoppers niet uit het stadscentrum weglokken. Wij voorzien een compleet ander soort shoppinggebeuren. Meer nog, de twee kunnen elkaar perfect aanvullen”, zegt Didier Kerckhof van Vabeld, gegroeid uit Euroshop. (PVH)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier