Albert Heijn Roeselare overrompeld bij opening

Redactie KW

Donderdagochtend om klokslag 8 uur zwaaide de Albert Heijn-vestiging in Roeselare de deuren open. Minstens 200 nieuwsgierigen waren er als de kippen bij om de Nederlandse supermarkt te ontdekken.

Een lange rij nieuwbakken klanten wachtte geduldig op het moment dat zaakvoerders Jean-Paul Fraeyman en Sylvia De Loof samen met algemeen directeur Albert Heijn België Corné Mulders het lint doorknipten.

Daarna mocht iedereen de supermarkt – die er prat op gaat Belgische kwaliteit aan Hollandse prijzen te verkopen – ontdekken. De eerste bezoekers kregen allerhande geschenkjes mee naar huis en bestudeerden aandachtig alle nieuwe producten. Jean-Paul Fraeyman was tevreden met de grote opkomst. “Dit doet het beste voor de toekomst vermoeden”, zei hij. “We willen van Albert Heijn in Roeselare een succesverhaal maken.”

Concurrenten

Andere supermarkten in Roeselare kijken wat argwanend naar de nieuwe concurrent. In Antwerpen leidde de komst alvast tot een ware prijzenoorlog. Het stadsbestuur heeft intussen een procedure bij de Raad van state lopen tegen de locatie, want de Brugsesteenweg kampt al met mobiliteitsproblemen.

(PVH/KB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare. Vanavond ook uitgebreid op WTV vanaf 18u00

Albert Heijn Roeselare overrompeld bij opening

Bekijk hier de reportage

Albert Heijn Roeselare overrompeld bij opening

Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier