About E speelt thuismatch op Krottegem Mini-festival in Roeselare

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

Tien dagen Krottegemse Feesten worden zondagavond 20 mei afgesloten met een mini-festival op de Onze-Lieve-Vrouwemarkt. Daarbij wordt de nadruk gelegd op lokale artiesten. About E is wellicht de bekendste naam op de affiche.

Vorige zaterdag werden de Krottegemse Feesten muzikaal ingezet met Krottegem Festival, komende zondag is er een muzikaal einde met het Krottegem Mini-festival. “Waar we vorige zaterdag de nadruk legden op Vlaamse artiesten, kiezen we nu voor lokale artiesten”, vertelt Frank Wauters van de Krottegemse Ransels.

De optredens vinden zondag 20 mei vanaf 18 uur plaats op de Onze-Lieve-Vrouwemarkt waar ook de kermis opgesteld staat. “We beginnen met charmezanger Dirk Duval. Daarna is het de beurt aan Leah Bien. Afkomstig van de Filipijnen maar sinds enkele jaren woont ze in Roeselare.”

Vervolgens is het de beurt aan About E. Demi, Lori en Tillia Eestermans wonen op Krottegem zelf. Deze drie jongedames werden dankzij hun succes op sociale media opgepikt door Jim en MNM. Momenteel zijn ze op zoek naar hun muzikale richting maar kunnen ze het podium niet missen. “Bandit uit Moorslede sluit zondagavond de festiviteiten af.”

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier