5.000 euro aan juwelen gestolen uit appartement in de Pittemstraat in Meulebeke

Redactie KW

In een appartement in de Pittemstraat werd een zware diefstal met braak vastgesteld. Een dief verwijderde het slotplaatje en brak het cilinderslot af van een flat. Er werd voor meer dan 5.000 euro aan juwelen gestolen.

De zware diefstal werd gisteren in de vooravond vastgesteld door de vriend van de bewoonster van een flat op de bovenste verdieping van een appartementsgebouw in de Pittemstraat.

Een onbekende opende de algemene toegangsdeur van het appartement en begaf zich naar de bovenste verdieping. Daar werd het slotplaatje verwijderd en het cilinderslot afgebroken. Alle kasten en schoven werden doorzocht.

Slachtoffer op familiebezoek

Uit de badkamer werden enkele waardevolle juwelen meegenomen. Het slachtoffer zou voor 5.000 euro aan juwelen armer zijn. De feiten gebeurden gisteren tussen 13.30 en 17 uur. Op dat moment was het slachtoffer op familiebezoek.

Mogelijks zag de dief de vrouw met de fiets vertrekken en werd doelbewust haar appartement uitgekozen. De twaalf andere appartementen bleven onaangeroerd. (LVA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.