4daags kustfestival voor senioren in september

Redactie KW

In september vindt in Plopsaland de eerste editie van het Kustseniorenfestival plaats. Vlaamse en internationale artiesten zullen er tijdens 4 woensdagen telkens meer dan 1.500 senioren animeren. Het opzet is om één van de grootste seniorenfestivals van het land te worden. Peter Koelewijn en Sandra Kim worden de gezichten van de eerste editie.

Het nieuwe festival zal plaatsvinden op woensdag 8, 15, 22 en 22 september 2010 in een grote zaal in Plopsaland. De organisatoren mikken op een publiek van “medioren” en senioren die naar de kust afzakken om er van de rust en de omgeving te genieten. Op de affiche voor de eerste editie staan onder meer Peter Koelewijn, Sandra Kim, Willy Sommers, Christoff, Danny Fabry, Paul Bruna en Andrei.

“We hopen gespreid over de vier festivaldagen meer dan 6.000 toeschouwers te ontvangen”, zegt Paul Bruneel van evenementenbureau Neptunus-pro. “Als de formule aanslaat, wordt dit een jaarlijks terugkerend festival met een meerwaarde voor de kust. Plopsaland gelooft alvast in het project en maakt zijn pretpark gratis toegankelijk voor de festivalgangers.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier