3 West-Vlaamse bedrijven laureaten voor KMO Laureaat van Unizo

Redactie KW

De KMO Laureaat 2008 komt er aan. Uit 15 nominaties, 3 per Vlaamse provincie, kiest Unizo 2008 om de 2 jaar een KMO-Laureaat. Donderdagavond maakte de organisatie in Kortrijk de West-Vlaamse nominaties bekend en dat zijn Dupont uit Kortrijk, Extremis uit Gyverinckhove en Fag Creative Foods uit Oostende. Op 19 november weten we wie KMO-laureaat wordt.

3 West-Vlaamse nominaties voor de KMO-Laureaat: Dupont uit Menen, Extremis uit Gyverinckhove en FAG Creative Foods uit Oostende. Unizo reikt om de 2 jaar de award uit aan een onderneming die zich door zijn bedrijfsvoering onderscheidt: o.a. klantgericht, energiebewust en maatschappelijk verantwoord.

Dupont uit Kortrijk is een kookboetiek voor iedereen en handel in klein materiaal voor de voedingsnijverheid. Extremis uit Gyverinckhove ontwerpt en maakt eigenzinnige designmeubelen voor buiten. Straks kun je hun Kosmos ontdekken op Interieur.

FAG Creative Foods uit Oostende, het vleesverwerkend bedrijf van de familie Gesquière, maakt paté en wordt van vlees, vis en gevogelte en ook vegetarische producten. Op 19 november wordt de KMO-laureaat 2008 bekend gemaakt in Brussel.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.