Zondag 5 april, 2020

Nieuws uit Middelkerke

Drie West-Vlaamse lokale brouwerijen hebben de handen in elkaar geslagen en brengen een Blijf in uw kot! Survival bierpack uit op de markt. Het gaat om Brouwerij - Stokerij Stokhove uit Waardamme (Oostkamp), de Kustbrouwerij uit Middelkerke en Bram's Brewery uit Roeselare.

Dit seizoen worden er geen kampioenstitels toegekend in het Belgische volleybal. De geplande hervorming voor de competitie 2020-2021 wordt wel doorgevoerd. En dat brengt een aantal verschuivingen met zich mee. Een overzicht, met meteen ook al de nieuwe namen van de reeksen erbij.

Dit weekend start normaal de paasvakantie, in andere jaren het eerste grote toeristische rendez-vous aan de kust. Maar dit jaar wordt de paasvakantie een toeristische flop." Burgemeester Léopold Lippens van Knokke-Heist schrapte meteen alle evenementen voor het hele jaar, toerismebedrijf Westtoer wil zo ver niet gaan.

Een jongeman uit Middelkerke heeft vrijdag een agent aangevallen nadat de politie moest tussenkomen op een lockdownparty. Het was de tweede keer dat de jongen het samenscholingsverbod schond. Hij werd zaterdag voorgeleid voor de onderzoeksrechter en is ondertussen vrij onder strikte voorwaarden. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge.