PVH’S VRIENDENBOEK (18) : Han solo wil met naamgenoot Marc Coucke aan de toog hangen

Redactie KW

Elke week leggen we een bekende West-Vlaming een tiental vragen voor die zo uit de vriendenboekjes van weleer geplukt zijn. Deze wee: stand-upcomedian Han ‘solo’ Coucke.

>> Wie is Han: 39 jaar oud en naar eigen zeggen een FILF (Father i like to F***’). Heeft twee kinderen en is full time zeveraar, komiek, regisseur en acteur. In zijn vrije tijd is Han te vinden op de tribunes van SV Zulte Waregem supportert straks ook voor de Rode Duivels.

>> Wat is het beste moment van de dag: “Tussen 8.40 en 8.55 uur. Dan zijn de kinderen net op school afgezet en is er eindelijk rust in huis. Maar om 9 uur begint de telefoon meestal te rinkelen en is het weer voorbij met de rust.”

>> Wat is het laatste dat je doet voor je gaat slapen: “Mijn Facebook nog eens checken.”

>> Welke slechte gewoonte heb je: “Mijn nagels uitkuisen met papiertjes, mespunten en vorken. Neuspeuteren achter het stuur, remsporen achterlaten in het toilet, mijn soepbord uitlikken, plassen op openbare plaatsen. Nog iets?”

>> Wat zou je doen mocht je voor een dag van geslacht kunnen veranderen: “Heel de dag zagen, zeker? Wat anders?”

>> Wat was je eerste vakantiejob: “Tenten plaatsen voor tentenfirma Den Boer. Het was mijn eerste ervaring met gierige Hollanders, ik wacht nog altijd op mijn loon.”

>> Met welke bekende mens wil je eens aan de toog hangen: “Met Marc Coucke. Naast een naamgenoot lijkt het me ook een supervent om eentje mee te gaan drinken.”

>> Wie zou je graag weer tot leven wekken: “Niemand, dat lijkt me echt verschrikkelijk eng.”

>> Wat moet volgens jou bij wet verboden worden: “Zagen op sociale media.”

>> Welke speler moet Essevee nog aantrekken: “Kylian Hazard. Dan spelen we zeker kampioen!”

(PVH)