Zondag 5 juli, 2020

KLEUTER-KLASSE: De rakkers van de Engelschool in Ichtegem

KLEUTER-KLASSE: De rakkers van de Engelschool in Ichtegem

Hallo,

Naar aanleiding van jullie mail om kleuterklasjes in de kijker te zetten, gingen we aan de slag om te knutselen met KW. Ik ben juf Els en ik geef les aan de peuters en de eerste kleuters in de Schatkist in Ichtegem (afdeling Engelschool). Ik heb 16 kindjes in de klas en ik ben enorm trots op mijn rakkers Jayden, Mygel, Lobke, Seppe, Siawash, Jayden, Geert, Loeka, Babette, Thomas, Iloni, Elena, Ella, Guillaume, Kjenzo en Nils.

Ik dacht we moeten iets maken waar de kleuters zelf veel kunnen aan meehelpen. En dat deden ze! Wat kunnen kleine kleuters nu beter dan proppen maken? Dus maakten we een hart van krantenproppen want we houden van KW (zoals je op de foto kan zien). Vooral omdat er bijna altijd iemand in staat die de kleuters kennen. Dan vertellen ze daarover. We hebben met z'n allen met veel enthousiasme aan dit knutselwerk gewerkt. Hopelijk genieten jullie er evenveel van als wij!

Groetjes, juf Els

Wil jij met je kleuterklas of je kinderopvang ook in deze rubriek schitteren? Neem De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Kortrijks Handelsblad of Brugsch Handelsblad mee naar je klas/opvang en laat je ukkepukjes erop los. Neem mooie foto's van de kunstwerkjes en mail ze samen met een prachtige klasfoto en een woordje uitleg naar lieven.mathys@kw.be. Veel plezier!