Voorverkooptickets van zaterdag op Festival Dranouter uitverkocht

Organisator van Festival Dranouter Bavo Vanden Broeck. © EF
Redactie KW

Twee dagen voor de officiële start van het festival laat organisator van Festival Dranouter Bavo Vanden Broeck weten dat de voorverkooptickets voor zaterdag uitverkocht zijn. In voorverkoop zijn enkel nog tickets beschikbaar voor vrijdag en zondag, en dat tot ten laatste woensdag 31 juli om 23.59 uur.

Zaterdag-, weekend- en 2-daagse tickets zijn via de website wel nog te verkrijgen aan kassatarief. Het is niet meer mogelijk om een campingticket te kopen via de website. Tijdens het festival kan je aan de kassa wel je festivalticket upgraden en een campingticket aankopen (20 euro). Aan de festivalkassa’s van Festival Dranouter 2019 zijn er van alle ticketsoorten nog een 100-tal tickets beschikbaar.

Kinderen van 12 en 13 jaar krijgen 50% korting aan de kassaprijs voor hun festivalticket. Voor deze leeftijdsgroep kan je geen tickets kopen in voorverkoop. Er worden steeds genoeg tickets voorzien voor deze leeftijdsgroep aan de dagkassa’s – ook mocht de zaterdag uitverkocht zijn in voorverkoop.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier