Frontman Lennaert Maes schreef het lied twee jaar geleden nadat hij met zijn vrouw mooie dagen beleefde op het festival. "Het nummer is een ode aan de liefde, maar ook een ode aan het fijnste festival van ons land. Het valt me telkens op hoe mooi de streek is", zegt hij.

Het lied belandde op de nieuwe cd van Lenny & de Wespen en viel op bij luisteraars en recensenten. Zo schreef Folk-magazine dat Lenny en de Wespen met dit lied "stijgen naar een niveau waar er niet veel thuishoren."

Lennaert Maes is afkomstig uit Vlaams-Brabant, maar staat intussen al voor de vierde keer op Festival Dranouter (drie keer met Lenny & de Wespen en één keer solo).

Voor Wespen-drummer Bert Huysentruyt, afkomstig uit Lendelede, voelt Dranouter altijd weer als thuiskomen. Vrijdagnamiddag geeft hij van op het festival een interview voor kw.be. (TOGH)

Frontman Lennaert Maes schreef het lied twee jaar geleden nadat hij met zijn vrouw mooie dagen beleefde op het festival. "Het nummer is een ode aan de liefde, maar ook een ode aan het fijnste festival van ons land. Het valt me telkens op hoe mooi de streek is", zegt hij.Het lied belandde op de nieuwe cd van Lenny & de Wespen en viel op bij luisteraars en recensenten. Zo schreef Folk-magazine dat Lenny en de Wespen met dit lied "stijgen naar een niveau waar er niet veel thuishoren."Lennaert Maes is afkomstig uit Vlaams-Brabant, maar staat intussen al voor de vierde keer op Festival Dranouter (drie keer met Lenny & de Wespen en één keer solo).Voor Wespen-drummer Bert Huysentruyt, afkomstig uit Lendelede, voelt Dranouter altijd weer als thuiskomen. Vrijdagnamiddag geeft hij van op het festival een interview voor kw.be. (TOGH)