Met zijn slogan Sterk, Uniek en Landelijk (SUL) hoopt Lode het te halen van Brigitte die uitpakt met Trouw, Actief, Nieuw en Groots (TANG). We zullen zien wie het haalt en weten wie de nieuwe voorzitter is op het Bal van de Voorzitter op zondagavond 4 augustus.

Tijdens het driedaags festival hebben de twee rivalen diverse activiteiten gepland, die misschien wel de muzikale acts zullen overtroeven. De aandacht voor het milieu gaat zelfs tot de rioolputjes, waar een toepasselijke tekst bij werd gespoten.

(SD)

Met zijn slogan Sterk, Uniek en Landelijk (SUL) hoopt Lode het te halen van Brigitte die uitpakt met Trouw, Actief, Nieuw en Groots (TANG). We zullen zien wie het haalt en weten wie de nieuwe voorzitter is op het Bal van de Voorzitter op zondagavond 4 augustus.Tijdens het driedaags festival hebben de twee rivalen diverse activiteiten gepland, die misschien wel de muzikale acts zullen overtroeven. De aandacht voor het milieu gaat zelfs tot de rioolputjes, waar een toepasselijke tekst bij werd gespoten. (SD)