D-RYAN, Kumbia Beats en TheMandef strijden voor plaatsje in Palace in Dranouterse DJ-contest

Tom Gheeraert
Tom Gheeraert Medewerker KW

Dranouter Festival heeft vier podia: Mainstage, Clubstage, De Voute, de Palace en de kerk, maar er zijn nog plaatsen waar je fijne muziek kan horen. De Sint-Bernardusbar is er een van. Niet alleen kon je er iets drinken, er is ook steevast ambiance dankzij de diverse dj’s en live acts.

Een hemels streekbiertje en verrassende dj-acts, klinkt dat als muziek in je oren? Passeer zeker eens bij de bar van St. Bernardus. Op het podium van de St. Bernardus-bar passeren heel wat originele dj’s en acts de revue: BAM liveshow, The Verandas of El Cis… Ook Kumbia Beats, D-RYAN en TheMandef, de drie winnaars van het DJ Parcours met DJ Bob, draaien elk een setje.

Om nieuw dj-talent op te speuren nodigde de organisatie van Festival Dranouter DJ Bob uit. DJ Bob staat immers al 20 jaar garant voor het ultieme Palace-feestje. Wie kans wou maken om te draaien op Festival Dranouter kon zich via de website Vi.be inschrijven voor het exclusieve Dranouter-parcours. Tijdens dit Dranouter-parcours vormt DJ Bob de geselecteerde dj’s om tot rasechte Dranouter-dj’s.

D-RYAN, Kumbia Beats en TheMandef zijn de geselecteerde dj’s. Op Festival Dranouter 2019 zetten deze drie dj’s het festivalterrein op verschillende locaties in vuur en vlam. Vrijdag mochten ze alvast hun dj-skills tonen in de Sint-Bernardustent. De dj die het meeste indruk maakt op de deskundige jury sluit het festival af in de Palace samen met DJ Bob.

Zaterdag is er opnieuw heel wat beleven in de Sint-Bernardusbar. The Verandas mogen om 12.15 uur de feestelijkheden openen. Om 15 uur is er zowaar een zangstonde van het Feestcomiteit Dikkebusstraat. Om 17 uur is het de beurt aan Mina’s Hous. Vanaf 21 uur staan opnieuw een aantal dj’s achter de draaitafels. (TOGH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier